Какво трябва да знаете за всички газови калорифери

Прочели сте някъде или сте дочули от приятел, че едно от най-икономичните решение за отопление през студените месеци, е газови калорифери, когато навън температурите са под нулата и външното тяло на климатиците има много голяма вероятност да замръзне.

Но не сте толкова запознати с този сравнително нов метод на отопление и искате да научите повече неща за това как работи. Екипът на онлайн магазин Кamakbg.com ще Ви разясни това с удоволствие и ще Ви предложи изгодни оферти за тези уреди.

Всички газови калорифери при Kamakbg.com се определят като нагревателен уред, който нагрява въздуха в различни по големина помещения, нагрявайки горещия въздух, който излиза под формата на силна струя.

Какво трябва да знаете за всички газови калорифери

Как функционира? Затопленият от газовата горелка въздух, се издухва от електрическия вентилатор под формата на силна въздушна струя със скорост няколкостотин кубически метра на час. Този процес осигурява затопляне на въздуха за отрицателно време. Подвижен и лесно преносим, той може да се постави навсякъде при условие, че големината на пространството отговаря на изискванията според това колко е мощен уреда. За гориво се използва пропан-бутан в бутилка. Газовата бутилка се свързва с тялото на калорифера с редуцир-вентил и гъвкав маркуч. Запалването на газта става по различен начин, което зависи от модела на производителя.

В онлайн магазина на Кamakbg.com може да намерите газови калорифери на една от най-качествените италиански марки в тази област. Всички артикули са в наличност. В сайта може да се насладите на достъпни и ниски цени, които започват от 237 лева и се променят в зависимост от големината и мощността на газовия калорифер. Фирмата предлага гаранция и следгаранционно сервизно обслужване и своевременна доставка на резервни части, което е един от плюсовете на Кamakbg.com. Прегледайте офертите, при въпроси позвънете на телефонен номер 02/953 32 78, екип от специалисти са винаги на среща, за да отговорят на всички Ваши запитвания и да Ви съдействат, ако имате нужда от професионален съвет.