Със спиралата за очи ArtDeco можете да заблестите!

Всяка една дама може да потвърди, че неизменна част от грима и е именно спиралата за очи.

Все пак, черният цвят отива с всеки цвят коса, кожа и очи. Смисълът да поставяме спирала за очи е за да може те да изпъкнат и да бъдат по-изразителни.

Както знаете обаче на пазара има и различни цветове спирали за очи. Експериментирайки с тях е възможно да се получи доста забавен резултат. Нужно е да внимаваме при използването на различните цветове, защото е напълно възможно да станем за смях. Добре е да залагаме на черно, кафяво или тъмно кафяво, защото с тях няма как да сбъркаме. Нека бъдем предпазливи с останалите цветове, за да изглеждаме стилно, а не смешно.

И един трик, който вероятно доста жени използват и може да ви изглежда малко странно, но той работи. Ако извиваме миглите със специална извивачка, те изглеждат доста по-плътни при нанасяне на спирала, както и обемни. Извитите мигли са едно от топ желанията на дамите. Има адски много марки, които предлагат този инструмент, затова можете лесно да се сдобиете с такъв.

Но ако пък сметнете, че нямате време да отделите такива усилия за оформянето на миглите, ви препоръчвам да се доверите на революционното откритие при спиралите за очи – немската козметика ArtDeco и тяхното предложение – 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и специалната гел формула правят текстурата лесна за нанасяне и постигате изключителен резултат.

спирала за очи

Тези спирали са разработени със специални високотехнологични четки с различни форми. Това позволява перфектното разделяне и обем на миглите за истински ангелски поглед. Спиралa за очи от Nardis.bg ще се погрижи освен за перфектната визия, но и за здравето на жената. Всички продукти на немската козметика са подходящи за хора с чувствителни очи и за носещите контактни лещи.

Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg. Със спиралата за очи ArtDeco ще заблестите!