14-ти февруари наближава – изберете доставка на цветя Варна

Когато дойде даден празник или специален повод, в който мъжът може да зарадва половинката си, за което разбира се, не е нужен повод, но много малко от тях го осъзнават, повечето мъже подхождат към покупка на букет.

Но вече има и начин, с който да си спестите обикаляне по магазините, в търсене на най-красивия букет за Свети Валентин. Можете само с едно обаждане да направите поръчка за доставка на цветя Варна.

14-ти февруари наближава - изберете доставка на цветя Варна

Този жест е символ на любовта, превърнал се в традиция, поддържана и до днес благодарение и на Unikat-Varna. Изпращайки доставка на цветя и по-специално една дузина червени рози е жест, който все още се приема като категоричен символ на истинската любов. Розите били свещени митологични богини, а белите рози били използвано, като символ на чистотата на Дева Мария.

Когато става дума за количество, номер 12 представлява пълни цикъла, и играе роля в много митологични и религиозни традиции. Има 12 месеца в годината, 12 часа на циферблата и 12-те знака на зодиака. Дванадесет червени рози символизират истинската любов.

Различните цветове на розите символизират определени етапи на любовта и романтиката. Рози в цвят бордо представляват красотата, розови рози символизират знатност, сладки мисли или благодат и щастие. Това е идеалното решение за вас, за идващите празници като 8-ми март или Свети Валентин.

Поръчка на доставка на цветя Варна е начинът да направите вашата половинка истинска щастлива. Изберете ги и ще останете наистина доволни. Освен високото качество, те работят и на ниски цени.

Доставката на цветя е до 2 дни с куриер и плащане с наложен платеж или по банка. Доставки извън Варна, се извършват, чрез куриер в рамките на един работен ден на цена 15 лв. Доставките за Варна са от 5 до 10 лв в рамките на 1 час. Кликнете тук.

Обадете им се на тел.:0887 390 342 и отправете вашите желания и изисквания, а от Unikat-Varna, ще се погрижат за всеки един детайл.