Как да се преборим с ужасяващите паник атаки и безсъние?

Често си мислите, че това, което се случва в главата ви е по-силно от вас и че едва ли някога ще можете да го победите.

Получавате пристъпи, в които усещате силен и необясним страх? Нарича се паническа атака и от това разстройство страдат около десет процента от населението.

паник атака

Продължете да четете тази статия, за да получите някои ценни съвети за справяне с кошмарната паник атака.

1. Като за начало е добре да отбележим, че коренът на това състояние идва именно от това как ние възприемаме света около нас. Ключовият момент за справянето с една паник атака е моментът, в който пристъпваме към себепознанието.

Осъзнаването и приемането на самата паническа криза, че е нещо напълно безопасно е първата стъпка към изцелението. Емоционалните причини за паническо разстройство са липса на любов и приемане към самия себе си, липса на самоувереност, силно чувство за вина, прекалена самокритичност, емоционални и физически зависимости. Натиснете тук, за да прочетете допълнителна информация във връзка с паник атаките.

2. По време на паник атака, е добре да знаете как да се контролирате, въпреки че това е трудно, дори почти невъзможно. Разбира се, вашето дишане е доста учестено, но това, което можем да направим, е дълбоко диафрагмално дишане. Точно както се практикува в йогата нека вдишването и издишването траят няколко секунди и след издишване да има лека пауза, бавно и спокойно. Можете да вземете и найлонов или хартиен плик, в който да вдишате 10 пъти дълбоко. Това доказано ще нормализира дишането ви.

3. Медитацията и йогата са чудесни техники за справянето с различни проблеми. Физическата активност и успокояването на ума са техники, които елиминират напрежението, повишават енергията и подобряват здравето ни. Затова ги практикувайте!

4. Не приемайте нещата толкова навътре и бъдете с по-позитивни убеждения. Проанализирайте кои са негативните убеждения, които ви саботират и ги заменете с позитивни. Повтаряйте си ги редовно докато истински повярвате в тях!

И в съчетание с всичко това, приемайте хранителната добавка Panic Stop, която доказано се справя със стреса, безсънието, депресията и паническите разстройства. Можете да прочетете отзиви от доволни клиенти в сайта на NutriVision, от където можете и да поръчате хранителната добавка под формата на капки.