Архив за етикет: авточасти

Аvtochastionline.com предлага всичко за Вашата кола

Според последни проучвания един от основните параметри, по които един или друг потребител решава да направи покупка, е цената. Но това, което е трудно постижимо за търговците изобщо, е съотношението цена-качество в изгодни за клиента граници.

Що се отнася до авточасти онлайн през avtochastionline.com – този проблем не стои изобщо на дневен ред. Продуктовата им гама е толкова голяма, че ценовият диапазон може да задоволи всякакви възможности и предпочитания. На страницата им в интернет можете да разгледате повече от 13 милиона артикули и аксесоари за автомобили, бусове и камиони, както и промоции на някои нови авточасти, а съотношението цена-качество е максимално.

Аvtochastionline.com предлага всичко за Вашата кола

Промоциите в магазина за авточасти онлайн не се изчерпват с приключване на сезона, а точно обратното – валидни са целогодишно. Много приятен комплимент към всички лоялни клиенти е отстъпката, която прави avtochastionline.com за тях. Постоянни са и промоциите, свързани с доставките и отстъпки при покупки над 100 лв. Ако пазарувате над тази сума, доставката става безплатна. А ако поръчате арикул на сайта на онлайн магазина до 15:00ч. в работни дни, доставката ще се извърши до края на работния ден.

Едно от основните предимства е максимално кратките срокове за доставка в работни дни. Може да направите своята заявка на сайта по всяко едно време на денонощието. В рамките на работния ден екип от оператори предлага консултация по телефона, защото те знаят, че не всеки е наясно какво точно се е случило с колата му.

Освен това, фирмата Аутоекспрес-7 ЕООД има автосервиз, в който квалифицирани и обучени професионалисти с нужното образование извършват ремотна дейност и диагностика на автомобили, бусове и камиони.

Не се колебайте да ги потърсите, ако имате нужда от помощ или професионален съвет. Обадете се на телефонен номер 0894388698 или изпратете Вашите въпроси и запитвания на техния уебсайт Аvtochastionline.com.