Архив за етикет: инфрачервени радиатори

Защо да изберем инфрачервено отопление за дома?

„Домът е моята крепост!“. Ако и при вас е в сила този девиз – то без съмнение следващите изречения ще ви бъдат от полза при направата на дома ви далеч по-уютен и топъл през зимата.

Много семейства се чувстват притиснати от високите сметки за ток и отопление през студените месеци. От друга страна липсата на достатъчно топлина в дома внася тягостно чувство и отнема уюта. И макар със всеки изминал зимен сезон комфортът да изглежда все по-трудно постижим – Flyme.bg и инфрачервеното отопление, което предлагат дават възможност за изход от този омагьосан кръг.

Ето и защо да изберете инфрачервено отопление за дома си, а и за своето работно място.

Инфрачервените лъчи са природен начин за затопляне на Земята от Слънцето, още откакто свят светува. Те работят обратно пропорционално, т.е колкото по-къси са, толкова по-висока температура създават. В този ред на мисли – със сигурност сте усещали облекчението от първите топли слънчеви лъчи през пролетта, които прогонват студа навън, затопят заледените пътища и карат капчуците да пеят.

Защо да изберем инфрачервено отопление за дома?

Подобно удоволствие може да си доставите дори и през най-студените зимни месеци, като създадете естествена топлина с инфрачервено отопление у дома. Инфрачервените радиатори от Flyme.bg се предлагат на достъпни цени и единственото, което трябва да направите преди да поръчате е да вземете точните размери на мястото, на което искате да бъде монтиран радиатора. В това бива и ключа за правилното, ефективно и икономично отопление.

Защо всъщност т.нар. природно инфрачервено отопление е и икономичен начин за уют и топлина в дома?
При достигане необходимата, т.е зададената от вас температура в стаята – радиаторът се изключва, но температурата не спада. Причината е в начина на функциониране и загряване на всички предмети в стаята, където инфрачервеното отопление е било включено. Накратко – те продължават да отделят приятна топлина. То въздейства благотворно и върху тялото, тъй като достига до всяка тъкан и отпуска мускулите. Не пропускайте да научите повече по темата на Flyme.bg уеб адреса. Те ви очакват.