Чели ли сте историята на мокасините

Какви поуки може да си вземе сео оптимизаторът от историята на мокасините? Какво е общото между оптимизацията на сайтове и оптимизацията на удобството при стъпване?

Иска ли ви се да дадете заслужена почивка, за която уморените ви стъпала така си мечтаят. Не ги уморявайте с неудобни обувки, които ги стягат.  Обиколете магазините и ще видите, че там се предлага невероятно разнообразие от мокасини, които са подходящи за всеки стил и джоб. Ще потвърдим твърдението си, като споменем, че Джулия Робъртс, Ума Търман и Гуинет Полтроу са големи почитателки на тези мъжки обувки от bg-look.com. Всъщност те са унисекс и наистина са обявени за най-удобни след проведено проучване сред хиляди хора.
Вече има много онлайн магазини, които предлагат мъжки обувки и най-вероятно сте се замисляли как те могат да бъдат оптимизирани, за да се позиционират по-добре в търсачките. Разбира се, отговорът се крие в качествената сео оптимизация, но нека не забравяме и за качествените обувки.
Ще направим паралел с мокасините и с това как те са успели да извоюват първото място на най-удобни обувки. Славата на мокасините започва от 60-те години на миналия век. Заслугата за това е на италиански занаятчия, който бил запален шофьор. Затова оборудвал подметката с каучукови шипове, за да може краката му да не се хлъзгат при натискането на педалите на колата. Най-значимите години за мокасините са няколко по-късно, след като млад дизайнер предлага на пазара модел със 160 шева, който всъщност и днес се намира по магазините. мъжки обувки от bg-look.com
Може би малко хора знаят от къде водят началото си мокасините? Ние веднага ще ви дадем отговора – от коренното население на Северна Америка. Всички индиански племена имали обувки, ушити от бизонска кожа. Защо от нея ли? Защоот била много лека. Жените ги изработвали с игла от бодил на таралеж. С нейна помощ те можели да избродират символи върху кожата, които пазели мъжете от дебенщи опасности, когато са на лов. Жените от племето пък също носели мокасини, но те ги завързвали със шнурове, защото стигали чак до колената и на тях имало различни красиви символи за просперитет и благополучие. На нашия континент мокасините били донесени от опитни мореплаватели.
Скъпи господа, не се чудете, сами ще се убедите в удобството на тези обувки, когато се разходите с тях. По магазините се предлагат хиляди модели мокасини, подходящи за различните вкусове, така че сме сигурни, че ще откриете подходящи и за вас.
Без съмнение поуката, която можем да извлечем от историята на мокасините за нашия онлайн магазин за обувки е, че качествените продукти бързо добиват популярност и се радват на широко одобрение от потребителите. А всички знаем, че същото важи и за добрата сео оптимизация – когато тя я висококачествена, клиентите са доволни и славата на сео фирмата расте.